FabGoose baby tæpper – ren kærlighed til dit barn 100% økologisk + 100% blødhed

Hvis dit barn kunne vælge…

Hookie hanger by FabGoose as a DIY mobile

Når du har født, vil du som forælder instinktivt ønske at give dit barn det bedste af det bedste – uanset hvad det er – og beskyttet barnet fra alt skadeligt.

Og fordi din baby ikke kan vælge selv, er det dig, der må træffe de bedste mulige valg på dit barns vegne.

Der er mange ting, der skal købes, når man får et barn, og listen varierer afhængigt af, hvor i verden dit barn er født.

Men en af de ting, der er fælles for alle i hele verden, er faktisk et babytæppe.

Blue univers_2_300dpi_1

Et tæppe er en vidunderlig måde at sikre, at den nye baby holder sig varm og føler sig godt tilpas, når I er kommet hjem fra hospitalet. Det kan bruges til alt fra putteritual til søvn, bleskift, leg og maveøvelser på gulvet, som dække ved amning og meget mere.

Tæppet er ofte babys favorit ting, og mange børn bliver stærkt knyttet til deres tæppe. 

Denne tilknytning sker ofte, før barnet fylder 1 år, og et tæppe, som en baby har knyttet sig til, kan bruges til at få barnet til at falde til ro eller hjælpe barnet til at falde i søvn.

Men der findes en million forskellige typer af babytæpper på markedet, så hvordan vælger man det helt rigtige til sit barn?

CertificationReliabilty

100% økologisk og certificeret:

Når vi producerer vores tæpper i Tyskland, sørger vi for, at dit barn er beskyttet af de højeste standarder og strengeste certificeringer.

Derfor anvendes ultra blødt GOTS-certificeret børstet økologisk bomuld, som er farvet ind med naturlige giftfri farver, hvilket giver din baby et sikkert, åndbart og hyggeligt sted at putte sig.

100% blødt:

Den ultra bløde overflade på tæpperne laves ved at børste bomuldsfibrene, så de får en fleece-agtig struktur. Denne form for overflade stimulerer babyens følesans – en meget vigtig sans, da det er den første sans, børn udvikler.

Babyer bruger i de tidlige måneder berøring og fysisk kontakt til at knytte sig til forældrene og til at udforske verden omkring dem.

Fox tails baby blanket in organic brushed cotton

100% åndbar:

Den fleece-agtige børstede bomuld, som vores tæpper er lavet af, vil holde dit barn varmt og godt tilpas. Men da det er bomuld og ikke almindelig fleece (som ofte er lavet af plastic), er tæppet netop åndbart og vil hjælpe med til at regulere dit barns kropstemperatur.

100% nem vedligeholdelse:

På grund af babytæppets vigtighed i en babys liv, skal det være holdbart og nemt at holde rent. Dette er særlig vigtigt, når dit barn først har knyttet sig til tæppet, da barnet sikkert ikke vil opgive sit elskede hyggetæppe ret længe ad gangen (så det vil være umuligt at aflevere det til rensning, der tager flere dage!).

Alle vores tæpper kan derfor vaskes i maskine ved lav temperatur og kan tørres i tørretumbleren ved svag varme.

FabGoose beige bambi blanket small size

Design bevidsthed:

Vi har gjort et bevidst valg ved at designe tæpper, der også er smukke at se på for forældrene, og de passer perfekt ind med resten af hjemmets interiør.

Man kan således efterlade babyens tæppe på sofaen efter middagsluren eller amningen uden at skulle huske at fjerne det, fordi det ikke passer ind.

Tæpperne er designet med en minimalistisk, nordisk æstetik i en farvepalette, der er inspireret af den skandinaviske natur.

10747724_621531591289175_228521135_n

Vælg blandt vores mange babytæpper her – ren kærlighed til dit barn.

Læs også: FabGoose baby tæpper er sluppet igennem Rose Maimonides kemikritiske nåleøje i bogen ‘Dit sunde barn – sådan!’